Als fotograaf en videograaf met een diepgewortelde liefde voor het Waddengebied, had ik onlangs het voorrecht om mee te werken aan een bijzonder project. Samen met de gebroeders Luden namen we met Carina Roemers en haar cameravrouw Tirza Verduin mee naar Engelsmanplaat, een van de verborgen parels in de Waddenzee. Daar maakten we opnames voor het SBS6-programma “Welkom in het Noorden.”

Tijdens deze aflevering kreeg ik de kans om mijn passie voor dit unieke natuurgebied te delen en te laten zien wat ik naast mijn onderneming in mijn vrije tijd doe. De weidse uitzichten, landschap en bijzondere natuur, zee en nog veel meer van de Wadden vormen een onuitputtelijke bron van inspiratie voor mijn werk.

Engelsmanplaat: een verborgen juweel in de Waddenzee

Engelsmanplaat is een van de minst bekende, maar meest bijzondere plekken in het Waddengebied. De rust, de ruimte en de dynamiek van eb en vloed maken het een unieke locatie voor fotografie en videografie. Het was een eer om deze plek samen met een gepassioneerd team vast te mogen leggen.

Benieuwd naar meer?

Wil je meer weten over mijn werk of lijkt het je leuk om samen te werken? Bezoek dan mijn portfolio op www.marcelrfotografie.nl voor meer projecten en inspirerende beelden.

Video gemaakt door Thirza Verduin

Voor meer informatie over de aflevering, neem dan zeker een kijkje op de website van “Welkom in het Noorden” via de volgende link: Klik hier.